Veel strijd, maar slechts één treffer, dus bleef Veensche Boys op 1-1 steken
Veel strijd, maar slechts één treffer, dus bleef Veensche Boys op 1-1 steken Kees van den Heuvel

Veensche Boys deelt punten met Renswoude

13 oktober 2019 om 11:01 Voetbal

RENSWOUDE Het is Veensche Boys zaterdag niet gelukt om de derde overwinning op rij te boeken. In en tegen Renswoude bleef de ploeg van Erik Assink steken op een 1-1 gelijkspel.

Veensche Bos trof in Renswoude een getergde tegenstander, omdat zij vorige week fors onderuit gingen tegen Lunteren. Toch dede de Blauwen het prima en waren binnen de lijnen de ploeg die het meeste liet zien. Zoals zo vaak stokte het echter in de afrondende fase en bleef het, ondanks goed kansen voor Tom van Domselaar (koos ervoor om niet zelf te scoren) en Jaimy Mol (schot op de lat) 0-0 tot aan de rust.

Renswoude gooide er na de pauze een schep bovenop en bracht Veensche Boys meer in de problemen. Dat leidde na een kwartier tot de 1-0 na een fraaie boogbal van Mauro Alders. Veensche Boys sloeg echter snel terug e nadat Nico van den Brom werd gevloerd, kregen zij een strafschop. Van den Brom klaarde zelf dat klusje voor de 1-1. Het evrvolg van het duel was spannend omdat Veensche Boys aanvallend alles probeerde en ook Renswoude er gevaarlijk probeerde te komen. Tot treffers leidde alle inspanningen niet, zodat de Boys met slechts één punt huiswaarts keerden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie