Afbeelding
Harry Koelewijn

Marcel Scheperkamp geeft schaatsplanktraining aan ‘Skating de Das’

18 november 2022 om 08:03 Sport

NIJKERK Op uitnodiging van ‘Skating de Das’ heeft Marcel Scheperkamp dinsdagavond 15 november een schaatsplank training verzorgd. Scheperkamp werkt als disciplinemanager inlineskaten bij de KNSB en heeft veel ervaring in het schaatsen en inlineskaten. 

Jan Bast, fervent schaatser, wielrenner en skater, is begin 2020 gestart met skateles te geven aan jeugd en volwassenen. Hij geeft in de wintermaanden les in het magazijn van Loodgietersbedrijf Van Dasselaar BV. Eigenaar Jan van Dasselaar is zelf ook een fervent schaatser en skater. De training kreeg daarom de naam ‘Skating de Das’. 

TRAINING Eerst werd een warming-up gegeven door Jan Bast. Nadat de spieren los gelopen en gerekt waren, was het de beurt aan Marcel Scheperkamp. De belangstelling voor deze avond was groot. Scheperkamp vond dat ‘Skating de Das’ zeer professioneel bezig is met 24 schaatsplanken en noemde dat uniek voor Nederland. Na de training werd er nog van gedachten gewisseld en konden er vragen worden gesteld aan Scheperkamp.

Bij ‘Skating de Das’ wordt iedere dinsdagavond een droog- en schaatsplanktraining gegeven door Jan Bast en Dirk van de Bunt. De trainingen zijn effectief om snel alle facetten van het schaatsen in korte tijd te verbeteren, beheersen en begrijpen. In de voorjaar- en zomermaanden wordt er buiten getraind. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie