35 Teams actief tijdens de finales van het achtsteStraatvoetbaltoernooi

Sport/sport

NIJKERK De finale van het achtste Straatvoetbaltoernooi in Nijkerk werd woensdag 27 juni gespeeld. Na het spelen van de voorrondes in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken was het tijd voor de finales op het Plein in het centrum van Nijkerk. Na een aantal spannende wedstrijden is de grote finale gewonnen bij de meidengroep 7/8 Lieke en Sanne, bij de jongensgroep 5/6 door Buurman en Buurman en bij de jongensgroep 7/8 Duo Penotti.


Dit jaar was er ook een beker voor de beste speler en speelster van het toernooi en een beker voor het Fair Play team. De beste speler was Mohammed, de beste speelster was Lieke en de Fair Play prijs ging naar de Toppers. De nummers twee en drie kregen een mooie medaille.
Het was een prachtige dag met volop zon, dus een prima dag voor de finales en voor de spelers om te strijden voor de prijzen. Ook voor bezoekers was er volop gelegenheid om te voetballen in de op het Plein aanwezige opblaasbare pannakooi van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk of te spelen op het grote springkussen.

Voor meer informatie: www.jongerenwerknijkerk.nl.

advertentie