Afbeelding
Kees van den Heuvel

Veensche Boys onderuit tegen Valleivogels

26 mei 2018 om 19:05 Sport/sport

NIJKERK Veensche Boys heeft haar laatste reguliere competitiewedstrijd verloren tegen Valleivogels (1-4). Op geen enkele wijze kon de club uit Nijkerkerveen overtuigen. Als excuus kan alleen worden aangevoerd dat een groot aantal spelers buiten het duel waren gelaten om hen te sparen voor de eerste nacompetitiewedstrijd op zaterdag 2 juni. De enige goal van Veensche Boys kwam op naam van Menno van der Woude.

Dat de wedstrijd Veensche Boys – Valleivogels om des keizers baard ging, realiseerde iedereen zich. Maar dat betekent nog niet dat je je laat overklassen door Valleivogels. En dat gebeurde met name in het eerste half uur. Het team uit Scherpenzeel was heer en meester en uit niets bleek dat tijdens het duel de nummers 2 en 5 tegen elkaar speelden. 

Met doelpunten van Robert van den Broek, vervangend aanvoerder Wilbert Thomassen (2 keer) en Jelle Staal werd Veensche Boys wederom getrakteerd op flink wat tegendoelpunten, iets wat de Veenders in het begin van het seizoen bespaard bleef. Ook werd de voorhoede in de verzengende hitte moeilijk bereikt. In de tweede helft kreeg Veensche Boys meer grip op het spel, maar toen was het kwaad al geschied.

Met drie nacompetitiewedstrijden in het verschiet wacht Veensche Boys nog een enerverend slot van de competitie, maar dan zal het wel haar borst nat moeten maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie