Leerlingen van de Spreng hadden een heerlijke ochtend
Leerlingen van de Spreng hadden een heerlijke ochtend Suzanne van Koetsveld

Ruim 700 kinderen bij schoolhockey in Hoevelaken

19 maart 2021 om 11:08 Sport Deel je nieuws

MHC Hoevelaken organiseert ook dit jaar weer schoolhockey voor alle basisscholen in en rondom Hoevelaken. Leerlingen uit de midden- en bovenbouw gaan onder begeleiding van ervaren trainers het veld op. Dit jaar is het extra groot aangepakt en met succes! Ruim 700 kinderen uit 29 klassen van diverse scholen maken deze weken kennis met hockey. Basisschool de Spreng trapte af op woensdag 17 maart.

Hein Brans – voorzitter van de hockeyclub: ‘Hockey is een prachtige technische sport, waar Nederland wereldwijd in voorop loopt. Met veel sporten komen kinderen in de gymles automatisch in aanraking, maar bij hockey ligt dat net even anders, daarom bieden we dit graag aan. Dit jaar hebben we samen met Nijkerk Sportief & gezond extra ons best gedaan dit goed neer te zetten. Het feit dat onze hoofdsponsor Rabobank Amersfoort-Eemland dit mogelijk maakt is natuurlijk top”. Ook Albert Heijn liet zich met het verstrekken van gratis fruit voor alle kinderen van de ‘gezonde’ kant zien.

Voor de kinderen die het leuk vinden is het altijd mogelijk om drie keer gratis mee te trainen bij MHC Hoevelaken. Op 11 en 18 april zijn er bovendien beginnersclinics op de club gepland. Voor 20 euro krijg je hier naast een mooie training je eigen hockeystick, bal én een bitje! Informatie hierover en hoe je hiervoor aan te melden is te vinden op www.mhch.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie