Bezembinder schiet Hoevelaken langs Rood Wit'58

1 april 2018 om 23:09 Sport/sport

HOEVELAKEN Een gelopen wedstrijd kan nog heel spannende worden bleek zaterdag in Hoevelaken. De thuisploeg verspeelde echter een 3-0 voorsprong tegen Rood Wit'58. Jeugdspelers Daniël Bezembinder bezorgde zijn vereniging toch de drie punten met de 4-3 in de slotfase.

Het ging prima voor Hoevelaken in het eerste uur. Joeri van den Hoeven en Ruud Kassenaar scoorden voor rust en Van den Hoeven zette Hoevelaken op 3-0. Drie punten in de zak zou je zeggen, maar Rood Wit'58 kwam wonderbaarlijk terug. Het betekende dat de gasten in het laatste kwartier ineens terugkwamen tot 3-3. Een fikse domper, totdat Daniël Bezembinder zijn moment beleefde.

In de laatste minuut kreeg hij ineens de bal voor zijn voeten na een communicatiefout achterin bij Rood Wit'58. Bezembinder werd daarmee de matchwinner en bezorgde Hoevelaken toch de verdiende drie punten.