Nijkerker schrijft succesvol boek over voeding en fit worden op basis van eigen onderzoek en ervaring.

14 december 2020 om 12:07 Sport Deel je nieuws

Nijkerker Luc Molenaar, werkzaam als organisatieadviseur, heeft een boek geschreven over afvallen en fitter worden. Dit boek is speciaal voor mensen die de afgelopen jaren wat minder gelet hebben op voeding en beweging en nu, misschien mede door Corona, de noodzaak inzien om af te vallen. 

"Het lastigste aan afvallen, is het beginnen en ontdekken wat je moet doen", aldus Molenaar. "Veel dieten werken niet of maar tijdelijk en zijn vaak zonde van je zuurverdiende geld". 

Molenaar heeft jaren onderzocht wat wel en niet werkt en schrijft in zijn boek hoe je blijvend resultaat kunt bereiken. "Het gaat om een levensstijlverandering, niet om een tijdje veel minder eten".

De auteur had zelf ook last van dikker worden en zich niet fit voelen. Door zijn drukke werk en -gezinsleven was er te weinig tijd en energie. "Dit moet anders", dacht hij. Na veel onderzoek heeft hij een voedings- en bewegingsprogramma ontwikkeld. Nu eens niet door een fitnessgoeroe maar door iemand die het echt heeft doorleefd. En dat is terug te lezen in het boek. 

"Je hoeft niet ineens veel minder te eten. Vaak moeten mensen zelfs meer eten", aldus Molenaar. "Het gaat echt om een verandering van levensstijl en een balans creeren tussen voeding, bewegen en rust."En dat is uitstekend in te passen in een druk leven". 

Sinds de lancering in oktober dit jaar, zijn er al veel exemplaren verkocht. "Het gaat beter dan ik me had voorgesteld. Blijkbaar raak ik een goede snaar", aldus de schrijver.

Het boek is te koop via www.fitterisbeter.nl. Tevens zijn op de website diverse tips en blogs te vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie