Dace2Impress trofee - DanzaVibe
Dace2Impress trofee - DanzaVibe Hellas Hoevelaken

Dance2Impress trofee voor Hellas!

Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag 18 maart 2018 hebben 2 dansgroepen van Hellas Hoevelaken hun dansen laten zien op de Dance2demo in Almelo tijdens de ochtendprogramma.

DanzaMotion liet hun nieuwe swingende dans zien op de Dance2demo. Zondagochtend begon de dag al vroeg in de grime. Voor ‘Do the 45’ moesten de dames van DanzaMotion alles uit de kast trekken. Voorzien van kleurrijke outfit en mooie make-up, gingen ze op weg naar Almelo. Het nummer werd goed ontvangen; het was één groot disco-feest, vol lol en uitstraling, het publiek liet ook goed van zich horen. 

DanzaVibe dansten met 6 dansers op het nummer Near Light van Ólafur Arnalds. Een dans gemaakt door de dansers zelf, een samenkomst van ideeën waaruit een krachtige dans werd neergezet. Het verhaal wat de groep heeft meegemaakt werd door dans verteld. Dans&emotie versterkten elkaar. De jury vertelde dat zij volledig werden meegenomen in het verhaal en dat alle dansers elkaar versterkten. Een prachtig compliment na het ontvangen van de Dance2Impress trofee. Gefeliciteerd Dames!!

Hellas is trots dat er zoveel talent binnen de vereniging is

advertentie