Afbeelding
Picasa

Eerste kampioenen in Jaap van der Krol Bad

24 maart 2019 om 12:23 Sport/sport

NIJKERK Het vierde Heren team van Flevo werd afgelopen zaterdag gehuldigd na het behalen van het kampioenschap. De zaterdag ervoor werd met 4-11 gewonnen bij Swol in Zwolle en waren ze al niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Zaterdag werd er gespeeld tegen Triton Heren 3 uit Putten in het Jaap van der Krol Bad. De tribune was vol met supporters voor de Nijkerkers. Het team van Flevo wordt dit seizoen gecoached door Henk Klok (85 jr). 

De wedstrijd begon rustig, pas in de tweede periode liep Flevo uit naar een grote voorsprong van 6-1. De bezoekers speelden fysiek en gaven zich niet makkelijk gewonnen. Flevo moest hard werken voor de doelpunten, de ervaring van dit team gaf duidelijk het verschil tegenover het veel jongere team uit Putten. 

In de laatste twee perioden liep Flevo verder uit. De laatste goal voor Flevo werd gemaakt door aanvoerder Corne van der Tang. Hij zorgde voor een 13-2 eindstand. 

Na de wedstrijd gingen de mannen met medailles het water in, en werden ze gehuldigd door voorzitter van de waterpolo commissie Jelle Gijtenbeek. Hij overhandigde de aanvoerder de kampioensbeker. Alle wedstrijden werden gewonnen door Flevo. Er volgt nog een thuiswedstrijd tegen Octopus heren 2.

advertentie
advertentie