Afbeelding
Kees van den Heuvel

Tegenslagen breken Veensche Boys op

24 maart 2019 om 02:00 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys is na de winterstop helemaal van slag. De golf van blessures, met name van ervaren spelers, kunnen ze niet meer opvangen. Zaterdag ging de ploeg met maar liefst 5-1 onderuit bij FC Almere dat was al de vijfde nederlaag in de laatste zes duels.

Het is voor trainer Eddy Hof elke week puzzelen om een goede ploeg neer te zetten. Deze wedstrijd voegde Bas van de Grootevheen zich ook nog bij de geblesseerden. Na een gelijkwaardig begin zette Fc Almere steeds meer druk. De defensie van Veensche Boys kraakte en na een half uur kopte spits Gary Bouwmeester de 1-0 binnen. Veensche Boys kwam echter snel terug na een mooie boogbal van Chiel Wery, die op de paal belandde, maar vervolgens werd binnengeschoten door Nico van den Brom. Meteen daarna werd het echter weer 2-1 door Koen Blommestijn. 

De tweede helft van Veensche Boys was heel matig en Almere was oppermachtig. Veensche Boys kreeg wel kansen, maar ging daar slordig mee om. Almere was slagvaardiger en scoorde via Rogier Arduin de 3 – 1. De eindstand van 5-1 kwam op het scorebord door treffers van Koen Blommestijn en Mike de Blieck. Veensche Boys moet inmiddels gaan vrezen dat de nacompetitie niet gehaald wordt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie