Hardloopspecialist Wim Oudejans
Hardloopspecialist Wim Oudejans Marie Jeanne Sol

Clinic halve marathon

Sport/sport Deel je nieuws

Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) organiseert een clinic ter voorbereiding op de Halve van Nijkerk van zaterdag 13 april. Hardlopers die hun eerste halve marathon willen lopen, maar ook ervaren runners die hun persoonlijk record willen aanscherpen, kunnen mee doen. Voorwaarde voor deelname is dat je 10 km kunt lopen binnen 1 uur.

De clinic bestaat uit 10 trainingen op zaterdagmiddag, van 2 februari tot en met de zaterdag voor de Halve van Nijkerk. Startpunt is het AVN-clubgebouw aan het Hassemanpad, waar omkleed- en douchegelegenheid is.

Voor de vijfde maal begeleidt voormalig Nederlands veteranen kampioen halve en hele marathon Wim Oudejans deze serie trainingen.    

Deelname aan de clinic kost € 50,-. Dit is exclusief inschrijving voor de wedstrijd. Bovendien mogen clinic-deelnemers gratis meedoen met de reguliere trainingen van AVN tijdens de clinic-periode. Wie aansluitend op de Halve het AVN-lidmaatschap aangaat, krijgt € 50,- in mindering op de eerste contributie.

Bel Wim Oudejans via 06 - 19600276 of mail naar clinichalvemarathon@avnijkerk.nl. Voor meer informatie over AVN zie www.avnijkerk.nl.

advertentie