Hoevelaken heeft wind tegen

8 december 2018 om 18:05 Sport/sport

HOEVELAKEN Het seizoen verloopt nog allerminst succesvol voor Hoevelaken. In plaats van de gewenste positie in de (sub)top van de derde klasse vindt de ploeg zich terig in de onderste regionen. Tegen Zwart Wit'63 zat het weer niet mee en verloren de Roodwitten met 3-1.

Met de wind tegen moest Hoevelaken voor rust vooral tegenhouden. De wind had daarbij een grote invloed en niet alleen voor Hoevelaken, maar de wind mee was voor Zwart Wit ook lastig. Het was druk voor het doel van Sjoerd Kloppenburg, maar opvallend genoeg viel de treffer aan de andere kant. Robin Elverding scoorde verrassend ineens vanuit een vrije trap: 0-1.

Een gunstig ruststand voor Hoevelaken en met de wind mee moest het makkelijker worden qua voetbal. Dat viel toch tegen, want de thuisploeg zette druk en Hoevelaken kon geen overwicht creëren. Halverwege de tweede helft scoorde Zwart Wit'63 ineens tweemaal en moest Hoevelaken in de achtervolging. Met een aanvallende wissel probeerde Harry Oussoren het duel nog te redden, maar echt vat kreeg Hoevelaken niet. Zwart Wit'63 profiteerde van de ruimte en gooide in de slotfase het duel in het slot met de 3-1.