Veensche Boys struikelt bij JSV

2 december 2018 om 08:15 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Tegen het laaggeklasseerde JSV Nieuwegein leed Veensche Boys zaterdag een verrassende 2-1 nederlaag. De mannen uit Nijkerkerveen speelden een matige partij en daar wisten de gastheren wel raad mee.

Na de eerste helft zag het er nog gunstig uit voor Veensche Boys, want ze gingen rusten met een 0-1 voorsprong. De treffer van Nico van den Brom was echter het enige pluspunt dat Veensche Boys wist aan te tekenen. De gastheren uit Nieuwegein waren duidelijk de betere ploeg en het was bijna een wonder dat ze dit niet in doelpunten wisten om te zetten.

Toen Veensche Boys het in het tweede bedrijf voetballend beter onder controle had, vielen er alsnog treffers van JSV. Anouar El Hasani zorgde voor de gelijkmaker en even later schoot Barry Zwezerijnen op schitterende wijze de 2-1 binnen. Het was voor Veensche Boys het sein om alles op alles te zetten en een offensief volgde. Dat resulteerde in enkele mogelijkheden, bijvoorbeeld voor Edwin van der Molen en Nico van den Brom, maar geen treffer. 

De 2-1 nederlaag was over de gehele wedstrijd verdiend en daarmee een matige wedstrijd voor Veensche Boys. Tegen Loosdrecht zal het zaterdag beter moeten om de goede klassering in de tweede klasse niet te verliezen.

advertentie
advertentie