Afbeelding
Harry van 't Veld

Terugblik op succesvolle 25ste editie van de a.s.r. Vitality Flitstriatlon

21 september 2021 om 08:51 Overig

NIJKERK Afgelopen zondagmiddag 19 september was het zover. De 25ste editie van de a.s.r. Vitality Flitstriatlon, georganiseerd door de Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN), ging van start in de Nijkerkse Arkemeense Polder. Maar liefst 179 atleten namen deel aan het parcours, waaronder dertien teams en één paratriatlete; Djoke van Marum. Het was een prachtige dag voor dit evenement en mede dankzij veel vrijwilligers mocht het een succesvolle editie worden.

Het team ‘de 3 Musketiers’ uit Ermelo werd eerste in de estafetteserie. Bij de heren individuele start won Leon van Hamersveld met een super snelle tijd. Leon is een atleet van de eigen Nijkerkse atletiek vereniging (AVN) en zal begin komend jaar ook starten op het Ironman Wereld Kampioenschap op Hawai. Sandra Wassink uit Nijkerkerveen won bij de dames. Zij won een aantal weken geleden ook al bij de Keistadtriathlon in Amersfoort.

De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement. Er is hard gewerkt om met alle maatregelen rondom Covid19 een veilige wedstrijd te organiseren. Komend jaar hoopt de organisatie weer op de oorspronkelijke woensdagavond in juni met 300 deelnemers de starten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie