Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Proef met wandelactiviteit ‘Blokje Om’ krijgt een vervolg

4 juni 2021 om 12:30 Overig

NIJKERK Na het succes van de proefeditie in maart, hebben Nijkerk Sportief en Gezond en Sigma besloten om een vervolg te geven aan de activiteit ‘Blokje Om’.

Blokje Om is er voor inwoners die graag wandelen en andere (onbekende) inwoners willen ontmoeten. Het doel van de activiteit is om inwoners met elkaar in contact te brengen. Is er een klik, dan kunnen de deelnemers vaker afspreken om te gaan wandelen.

Op dinsdagochtend 29 juni, 6 juli en 13 juli wordt er vanaf de Nije Veste (Nijkerk) in duo’s een korte wandeling van 20 à 30 minuten gemaakt. Een deelnemer wordt gekoppeld aan een (onbekende) inwoner. Op de maandag voorafgaand aan de wandelactiviteit ontvangt hij of zij per e-mail een tijdsblok (tussen 10.00 uur en half 10.30 uur) en de voornaam van de wandelpartner. 

Bij de Nije Veste worden de deelnemers ontvangen door een medewerker van Nijkerk Sportief en Gezond of Sigma. Ze kunnen vervolgens zelf een route bedenken of ontvangen een voorbeeldroute ter plaatse. Aanmelden kan tot en met 25 juni en deelname is kosteloos.

Een deelnemer geeft zich op voor alle bovengenoemde data. Meer informatie via tabitha@nijkerksportiefengezond.nl of tel. 06-27261588 (maandagmiddag, dinsdagmiddag of woensdagmiddag). Direct aanmelden kan hierzo.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie