Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Inschrijving 35ste Sportmarathon geopend

18 februari 2020 om 10:18 Overig

NIJKERK Bar Sporthal Watergoor organiseert komende zomer voor de 35ste keer in de historie de 24-uur Sportmarathon in Nijkerk. Het omvangrijke sportevenement in Nijkerk start op vrijdag 19 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw vierentwintig uur later op zaterdag 20 juni om 18.30 uur.

Naast gangbare sporten zoals zaalvoetbal, tennis, beachvolleybal, en handbal, staan er weer activiteiten op het programma die het evenement karakteriseren. Bijvoorbeeld tobbedansen, vrachtauto trekken, sjoelen en met als klapstuk op de vrijdagavond: de Wim van Slooten playbackshow in Bar Sporthal Watergoor. 

De Sportmarathon is een geliefd evenement onder sportminnend Nijkerk en omgeving en geniet bekendheid door de gemoedelijke en gezellige sfeer. ,,En dat alles met de Olympische gedachte," zegt mede-organisator John van de Pol. ,,Meedoen is belangrijker dan winnen voor de ruim vijfhonderd deelnemers."

De organisatie hoopt ook dit jaar op een volledig bezet deelnemersveld van achttien teams. Op dit moment hebben vijftien teams die vorig jaar deelnamen ook voor deze jubileumeditie ingeschreven. De organisatie wil deze 35ste editie extra groot uitpakken. Hoe zij dat precies gaan doen blijft nog een verrassing.

Inschrijven voor het evenement kan per e-mail naar info@barwatergoor.nl . De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart 2020. Voor meer informatie kunt u terecht bij John van de Pol via 033-2458608. 
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie