Sanne van Hoorn, Nienke Bosman, Laura Blok , Mirthe Pleizier
Sanne van Hoorn, Nienke Bosman, Laura Blok , Mirthe Pleizier Hellas Hoevelaken

Vier podiumplaatsen voor Hellas Hoevelaken

26 januari 2020 om 14:35 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 25 januari vond de 1ste plaatsingswedstrijd plaats van de 6e divisie te Didam. 12 tunsters van Hellas Hoevelaken namen deel aan deze wedstrijd. Maar liefst 4 turnsters turnden zich naar een podiumplaats.


De eerste wedstrijd startte we met de instappers en de jeugd 1. Sanne van Hoorn turnde een nette en stabiele wedstrijd. Met een derde plaats op balk eindigde ze met een puntentotaal van 48,250 op een prachtige 3de plaats.


In de middag turnde onze pupil 1. Voor haar was het haar alle eerste wedstrijd, dus extra spannend. Laura Blok turnde ontzettend goed deze dag en op brug was ze zelfs de beste van allemaal. Met een puntentotaal van 50,800 eindigde ze op een welverdiende 2de plaats.


Later op de dag hadden we nog onze pupillen 2 en onze senior turnster. Mirthe Pleizier turnde een mooie wedstrijd en behaalde zowel op sprong als op brug de eerste plaats. Met een puntentotaal van 52,150 eindigde ze net als Laura op een 2de plaats. Ook voor onze senior turnster was het in deze ronde raak. Nienke Bosman heeft hard getraind afgelopen seizoen en dat werd beloond. Ze behaalde een tweede plaats op sprong en maar liefst eerste plaats op brug en vloer. Met een puntentotaal van 42,400 eindigde ze op een prachtige 1ste plaats!


Prachtige resultaten voor deze eerste plaatsingswedstrijd. We zijn supertrots op alle turnsters die geturnd hebben deze dag! Op naar de volgende plaatsingswedstrijd in maart.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie