Afbeelding
Dennis van Keulen/KV Telstar

Trainers/coaches van Telstar/Schoonderbeek 1 en 2 verlengen contract

18 maart 2024 om 16:43 Korfbal

HOEVELAKEN Telstar heeft voor het volgende seizoen de staf voor de selectie compleet. Dit betekent dat Maarten de Jong, hoofdtrainer/coach Telstar 1, Hans Veldman, trainer/coach Telstar 2, en Henk van Ginkel, assistent-trainer selectie, ook volgend seizoen aan Korfbalvereniging Telstar verbonden blijven.

Het enthousiaste drietal heeft afgelopen week hun contracten met één seizoen en een optie voor nog één seizoen, onder toeziend oog van Rob Harmsen (voorzitter KV Telstar) en Peter Jakobs (voorzitter van de Technische Commissie) verlengd. De goede samenwerking en prima resultaten in het eerste jaar vormen de basis voor verdere ontwikkeling van de jonge Telstar selectie. 

Na het onlangs behaalde kampioenschap speelt Telstar 1 volgend zaalseizoen weer in de eerste klasse. ,,Niet om zomaar mee te doen, maar om zich te meten met de top vier. De kwaliteit en enthousiasme van de De Jong, Veldman en Van Ginkel bleven niet onopgemerkt, vandaar de trots dat deze Hoevelakers zich langer aan de Telstar selectie binden”, aldus een woordvoerder van de korfbalvereniging. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie