Afbeelding
Arjen Gerritsma

Snelle tijden tijdens Arkervaartloop

13 oktober 2019 om 19:37 Atletiek

NIJKERK Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) hield zaterdag de twaalfde editie van de Arkervaartloop. Voordat het startschot gelost werd, ondertekenden hoofdsponsoren Doornhof Verzekeringen en A1 Verhuur een contract voor vijf jaar. AVN is blij dat beide bedrijven de komende tijd aan de Arkervaartloop en aan de Veluwepoortloop verbonden zijn.

Vanuit het centrum startte een kleine 250 lopers in de motregen. Zowel op de 5 als 10 kilometer was er een sterk deelnemersveld vertegenwoordigd. Verschillende prijzen gingen naar lopers van Altis Amersfoort. De eerste dame op de 5 kilometer is Milou Smellink met een tijd van 18 minuten en 11 seconden. De eerste heer was precies één minuut sneller; Yordi Druijff finishte in 17 minuten en 11 seconden. Ook op de 10 kilometer is hard gelopen. Albert Meijer kwam als eerste binnen op 33 minuten en 24 seconden. Eerste dame was Sandra Wassink uit de gemeente Nijkerk met 40 minuten en 56 seconden.

Er deden meer dan 50 kinderen mee aan de kidsrun. Vanwege het 40-jarig jubileum van de vereniging ontving iedere deelnemer een nightwalker (bandje met lichtje). Voordat het startschot gelost werd, ondertekenden hoofdsponsoren Doornhof Verzekeringen en A1 Verhuur een contract voor vijf jaar. AVN is blij dat beide bedrijven de komende tijd aan de Arkervaartloop en aan de Veluwepoortloop verbonden zijn. De organisatie dankt de vrijwilligers die het evenement mogelijk hebben gemaakt. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie