De aangelegde skibaan maakt nu plaats voor een zomers terras.
De aangelegde skibaan maakt nu plaats voor een zomers terras. Club Four Seasons

Alle seizoenen [feest] bij Club Four Seasons

20 maart 2023 om 16:56

Een zomers terras met zwembad. Hartje winter skiën op de speciaal aangelegde baan. Italiaanse avonden op het binnenplein, mét fontein. Of een dj die voor 400 mensen draait tijdens een dance-feestje. Niets is te gek voor Sander van der Schoot, die met Schoot Verhuur al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de evenementen. Drie jaar geleden opende hij zijn tweede ‘horecakindje’: Four Seasons.  

De club biedt vertier in Leusden, vlak naast het AFAS theater, in het oude postkantoor aan de Kastanjelaan. En daarmee jaagt Van der Schoot, die naar eigen zeggen ‘niet stil kan zitten’, zijn absolute droom achterna. ,,Ik ben een echte ondernemer en had de ambitie om naast mijn verhuurbedrijf een grote horecazaak te openen. Dat ik nu mijn passie kwijt kan, is natuurlijk fantastisch." 

HOTSPOT Club Four Seasons heeft een grote evenementenruimte, een kleinere zaal en een buitenterras. Van der Schoot noemt het de ‘hotspot van Leusden’, waar mensen ‘met de seizoenen mee’ borrelen en feesten. De winter maakt nu plaats voor de lente en zomer. ,,We zijn nu ons terras aan het klaarmaken. Zo hebben we een zwembad met strandstoeltjes en bouwen we aan een huisje waar je met z’n allen kunt barbequen. Ook dat is een leuke fase: ik sleutel en klus graag. Vanaf april zijn we helemaal klaar voor het nieuwe seizoen."
Het unieke aan het concept is dat grote groepen van ongeveer 500 mensen terecht kunnen bij Club Four Seasons. Daarnaast bieden weinig horecalocaties in de omgeving Amersfoort evenementen en bedrijfsborrels op maat. Precies waar Van der Schoot goed in is. ,,Ik ben graag creatief bezig en zoek naar een leuke mix tussen het zelf organiseren van feesten of bijvoorbeeld jazz-avonden, en borrels of bruiloften die helemaal zijn ingericht naar de smaak van de aanvrager. Het kan allemaal bij ons."

FOCUS Voorheen bood Club Four Seasons nog een á la carte-menu aan, maar dat is voor Van der Schoot inmiddels een gepasseerd station. ,,Het aantal aanvragen voor feesten en partijen blijft binnenkomen, dus ik wil me daar volledig op focussen." Zijn ideaal? ,,Zo lang mogelijk mooie evenementen organiseren. Of het nu bedrijfsfeesten, themafeesten of verjaardagen zijn. Het gaat om mensen vermaken. Dan ben ik het gelukkigst." 

p Club Four Seasons, Kastanjelaan 1, 3833 AN Leusden,
033 303 0727, www.restaurantfourseasons.nl

Afbeelding