Een ruime collectie van 'tapparfums' bij Bell'Abitare (pagina 23).
Een ruime collectie van 'tapparfums' bij Bell'Abitare (pagina 23). Marion Zuurveen

Pareltjes zijn ook dichtbij huis te vinden

20 maart 2023 om 16:55

In Amersfoort, Nijkerk en ook in Leusden zijn veel mooie bedrijven en winkels gevestigd. Sommige groot en bekend, ketens die landelijk veel aandacht genereren, maar er zijn ook veel kleinere ondernemingen die vaak onderbelicht blijven. In deze speciale bijlage laten wij u graag kennis maken met een aantal van deze bedrijven, de mensen erachter én de soms bijzondere diensten of producten, verkrijgbaar vlakbij huis.

Het gaat telkens om mensen met passie en liefde voor hun vak. Want hoewel met name de centra voor een steeds groter deel bestaan uit de grote ketens, zijn het juist de zelfstandig winkeliers en ondernemers die zorgen voor een divers en prettig winkelgebied. Vaak onderscheidend in service en aandacht voor de klant. Pareltjes waar je eens wat anders vindt dan dertien-in-een-dozijn.

Deze ondernemers blinken vaak ook uit in flexibiliteit en vindingrijkheid. Dat toonden ze de afgelopen jaren tijdens de coronapandemie. Oplossingen werden gezocht en gevonden om de bedrijfsvoering te continueren en klanten van dienst te blijven. 

Juist dit soort bedrijven zijn belangrijk voor de lokale economie. Dus, de volgende keer dat u een nieuwe camper zoekt, nieuwe deuren wil laten plaatsen of een nieuw bordspel wil proberen: informeer eens bij de lokale specialist. Zij helpen u graag.

IN DE ETALAGE Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in de etalage zetten door middel van deze bijlage? Neem contact op met onze media-adviseurs via verkoop.amersfoort@bdu.nl voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.