Op Stad Nijkerk.nl is een overzicht van alle geplaatste Premium-artikelen te vinden.
Op Stad Nijkerk.nl is een overzicht van alle geplaatste Premium-artikelen te vinden. BDUmedia

Lees 3 Premium-artikelen per maand gratis

20 maart 2023 om 12:55

NIJKERK Abonnees van Stad Nijkerk Premium lezen al drie jaar al onze artikelen als eerste én volledig. Bovendien brengen we op www.stadnijkerk.nl meer interviews en achtergronden. Voor wie nog geen abonnement heeft, maar wel nieuwsgierig is naar deze verhalen, is er nu een nieuwe abonnementsvorm. Niet-abonnees kunnen vanaf nu namelijk drie Premium-artikelen per maand gratis lezen. Ga naar www.stadnijkerk.nl en klik als niet-abonnee op een Premium-artikel. Laat je gegevens achter in het invulvenster, hierdoor ontvang je onze dagelijkse nieuwsbrief én kun je drie Premium-artikelen per maand gratis lezen. 


Ben je al overtuigd en wil je een mooie aanbieding voor zes maanden? Kijk dan op www.stadnijkerk.nl/abonnement.


PREMIUM Stad Nijkerk brengt je het laatste nieuws over Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en omstreken. Wekelijks op papier en natuurlijk dagelijks online op www.stadnijkerk.nl. Daar vind je elke dag veel gratis nieuwsberichten, maar ook zogenaamde Premium-artikelen. Dit zijn bijzondere interviews en achtergrondverhalen, gemaakt door journalisten die de diepte ingaan. Premium-abonnees lezen bij Stad Nijkerk de verhalen die de redactie speciaal voor hen maakt: leer je eigen gemeente beter kennen en blijf op de hoogte van alles wat zich in jouw omgeving afspeelt.

VOORDELEN Dagelijks werken journalisten en redacteuren hard om je deze verhalen voor te schotelen. Het zal duidelijk zijn dat dat niet gratis kan. Met een Premium-abonnement (Onbeperkt Premium al vanaf 0,85 per week) heb je niet alleen toegang tot een schat aan Premium-verhalen en mooie voordelen op dagjes uit en deals, maar steun je ook de redactie om deze verhalen te blijven maken.

Gemakkelijk ontdekken welke bijzondere verhalen Stad Nijkerk te vertellen heeft? Probeer dan het gratis Premium-proefabonnement door een van de QR-codes in deze krant te scannen of een recent Premium- artikel aan te klikken op www.stadnijkerk.nl.

Op Stad Nijkerk.nl is een overzicht van alle geplaatste Premium-artikelen te vinden.