Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Archief

Voorleesontbijt voor peuters in de drie bibliotheken

16 januari 2023 om 16:46 Activiteiten

NIJKERK Bibliotheek Gemeente Nijkerk viert dit jaar de Nationale Voorleesdagen met een voorleesontbijt voor peuters in alle drie de vestigingen. De Nationale Voorleesdagen zijn van 25 januari t/m 4 februari. Het prentenboek van de Nationale Voorleesdagen ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ staat centraal bij de Bibliotheek Gemeente Nijkerk.

In alle drie de kernen wordt op woensdag 25 januari afgetrapt met een voorleesontbijt, waarbij drie peuteropvanglocaties zijn uitgenodigd om onder het genot van het verhaal lekker een broodje te eten. Daarnaast komen er peutergroepen en kleuterklassen op bezoek in de Bibliotheek voor een theatervoorstelling, in totaal meer dan 550 kinderen. 

VOORLEESPAKKET ,,De kinderopvang kon ook weer inschrijven voor het voorleespakket, dit is massaal gedaan. Hierin zit het voorleesboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’, een poppetje van Maximiliaan Modderman, een poster, een kleurplaat, een voorleesgids en leuke lessuggesties”, aldus de bibliotheek. Meer informatie is te vinden op www.nationalevoorleesdagen.nl.