Henk Schipper en Evert van Werkhoven (70 jaar lid), Martijn van Werkhoven (kleinzoon van Evert, 12,5 jaar lid), Jasper Veen (zoon van de secretaris) en Jan-Willem de Bruijn (25 jaar lid), Marieke Den Breejen (12,5 jaar lid) en Wout Dekker (50 jaar lid).
Henk Schipper en Evert van Werkhoven (70 jaar lid), Martijn van Werkhoven (kleinzoon van Evert, 12,5 jaar lid), Jasper Veen (zoon van de secretaris) en Jan-Willem de Bruijn (25 jaar lid), Marieke Den Breejen (12,5 jaar lid) en Wout Dekker (50 jaar lid). NSFC

Een heel rijtje jubilarissen bij het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps

9 januari 2023 om 09:47 Verenigingen

NIJKERK In gebouw Samenspel zijn dinsdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het NSFC enkele leden gehuldigd door voorzitter Marcel Wagenveld en secretaris Cor Veen. Speciaal voor deze gelegenheid mocht Cor Veen zijn eigen zoon huldigen.

Dit keer zijn de jubilarissen (van links naar rechts op de foto): Henk Schipper en Evert van Werkhoven (70 jaar lid), Martijn van Werkhoven (kleinzoon van Evert, 12,5 jaar lid), Jasper Veen (zoon van de secretaris) en Jan-Willem de Bruijn (25 jaar lid), Marieke Den Breejen (12,5 jaar lid) en Wout Dekker (50 jaar lid).

Het fanfarecorps telt op dit moment 95 leden en meer dan de helft hiervan is leerling. ,,Dat betekent dat de vereniging nog steeds een goede opleiding verzorgt voor blaas- en slagwerk leerlingen. Daardoor zie je leden die maar liefst 70 jaar lid zijn en nog steeds muziek maken en de jongere leden die nu 12,5 jaar lid zijn. Een fantastisch resultaat, een muzikale hobby voor het leven.”

Wie ook interesse in muziek maken bij het NSFC heeft, kan een berichtje sturen aan info@nsfc.nl. Het fanfare corps is weer te bezoeken tijdens haar voorjaarsconcert, op 25 maart in de Kruiskerk.