Afbeelding
Vedder & Vedder

Oud-Nijkerkers Anne en Esther Vedder in Forbes 40 under 40-lijst

4 januari 2023 om 17:51 Mensen

NIJKERK Anne en Esther Vedder, de Twinkling twin sisters, zoals Forbes de van oorsprong Nijkerkse zusters noemt, staan als enige Nederlanders in de Forbes 40 under 40-lijst. Deze prestigieuze lijst, met daarin volgens het tijdschrift de meest invloedrijke mensen onder de 40 jaar, verscheen onlangs.

,,Kansen zien en grijpen, ook als de omstandigheden verre van ideaal lijken. Dat zo’n aanpak loont, bewijzen Anne en Esther Vedder. In korte tijd hebben de Nederlandse tweelingzussen hun sieradenmerk Vedder & Vedder omgetoverd tot een miljoenenbedrijf. Na het veroveren van Europa richten ze hun pijlen nu op de Verenigde Staten”, schrijft Forbes over de zussen.

DROOM ,,Een mooiere afsluiting en beter begin van het jaar hadden we niet kunnen voorstellen.  Of misschien toch wel, want een plek op de Forbes lijst is iets waar we echt van droomden”, geven Anne en Esther aan. ,,Dit is wel echt een eer en een moment om bij stil te staan. We gaan het ook zeker vieren met ons team. Het geeft ons ook weer zoveel drive om dit nieuwe jaar nog veel meer mooie dingen te doen en anderen te inspireren.”