Afbeelding
Harry Koelewijn

Bokkers & Renes bestaat 25 jaar

4 januari 2023 om 16:36 Winkels

NIJKERK Het Nijkerkse bedrijf Bokkers & Renes bestaat 25 jaar. De compagnons Henk Bokkers en Gert Renes namen het bedrijf in 1998 van Jan Geurtsen over. Ze zijn al die jaren al gevestigd in hartje Nijkerk.

Eind jaren ‘30 opende firma Radio Klok zijn winkel. Jan Geurtsen kwam daar in dienst en toen meneer Klok ermee stopte nam Jan Geurtsen het bedrijf over samen met zijn vrouw Greet. Jan Geurtsen was bekend in heel Nijkerk en omgeving. Altijd onderweg met zijn rode bestelwagen voor het bezorgen van televisies, koelkasten, wasmachines, reparaties en hier en daar een klusje. 

OVERNAME Later kwamen Gert Renes en Henk Bokkers bij hem in dienst. Jan had al gezegd dat hij met zijn vijftigste wilde stoppen. Toen werkten Gert en Henk pas twee jaar bij hem en vonden dat nog te vroeg. Vijf jaar later in 1998 hebben ze het bedrijf alsnog overgenomen. Greet Geurtsen, de vrouw van Jan, bleef in dienst in de administratie en doet dit tot op de dag van vandaag.

Onder de naam Bokkers & Renes is het duo nu al 25 jaar actief en bekend bij veel bewoners van Nijkerk. In 2002 hebben ze de activiteiten van Torsius electronica en in 2017 van firma De Ridder overgenomen. Ze zijn steeds verder gegroeid en hebben nu vier vaste medewerkers in dienst voor reparatie, installatie en elektriciteitswerkzaamheden.

TOEKOMST Gert en Henk zien de toekomst zeer positief tegemoet en zitten nog vol ambitie. De ontwikkelingen in hun branche zijn nog steeds goed. Zowel voor de verkoop in de winkel als vraag naar onderhoud, installatie en service. Samen met hun enthousiaste team van kwalitatieve medewerkers verwachten ze zeker nog te kunnen groeien en jaren vooruit kunnen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding