Afbeelding
Nelleke den Besten

Geslaagde deelname 2BFit aan digitale afvalrace Last Men Standing

7 maart 2022 om 11:41 Maatschappelijk

NIJKERK Met 26 lopers heeft 2BFit zaterdag 5 maart vanaf 5.00 uur ’s morgens 143 ronden van 6,7 kilometer afgelegd tijdens de digitale afvalrace Last Men Standing Orango Run for KiKa. Dat is 958,1 kilometer in totaal. 

Samen met zoon Danny was coach Arjan Mulder zelf degene die de afvalrace het langst van alle 2BFitters volhield met 10 ronden (67 kilometer), Cora Wulfsen was Last Woman Standing met 9 ronden (60,3 kilometer). Een eervolle vermelding is op z’n plaats voor de jongste 2BFitter, de 11-jarige Simon van Valkengoed die tegelijk met alle andere vroege vogels startte en maar liefst drie ronden (20,1 kilometer) liep.

38 RONDEN Voor de 2BFitters zat het er zaterdag aan het einde van de middag op, alle deelnemers genoten moe maar voldaan na van een uniek evenement met veel gelopen kilometers, maar vooral veel gezelligheid en doorzettingsvermogen. Het evenement zelf liep nog door tot zondagavond, toen de laatste deelnemer het na maar liefst 38 ronden (254,6 kilometer) opgaf. Dat waren zelfs nog een paar ronden meer dan organisatoren Johan en René (uit de Krimpenerwaard) vrijdag op bezoek bij 2BFit verwachtten. 

De donatieteller op www.actievoorkika.nl/last-team-standing staat op het moment van schrijven op 5.109 euro, maar blijft nog oplopen, omdat veel lopers zich per ronde hebben laten sponsoren.

Afbeelding