Peuterochtenden en Mamacafé Nijkerk weer van start

23 augustus 2021 om 09:15

NIJKERK Met ingang van maandagochtend 30 augustus van 10.00 uur tot 11.00 uur organiseert Speelotheek Pinoccio in samenwerking met de Bibliotheek Gemeente Nijkerk en het consultatiebureau de tweewekelijkse peuterochtend. De peuterochtenden vinden plaats op maandagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur in de oneven weken. 


De peuterochtenden zijn bedoeld voor kinderen tot 4 jaar die samen met hun (groot)ouders naar het Leescafé van de Bibliotheek in Nijkerk komen.


Mamacafé Nijkerk start op woensdagochtend 8 september van 10.00 uur tot 11.30 uur. Hier zijn (aanstaande) moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar welkom. De Mamacafé-ochtenden vinden plaats op woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur in de even weken, in het Leescafé van de Bibliotheek te Nijkerk. Tijdens deze ochtenden is er naast gezelligheid ook ruimte om aan professionals vragen te stellen ten aanzien van het ouderschap. Tevens worden er regelmatig interessante workshops gegeven m.b.t. ouderschap en opvoeden. 


De toegang voor beide ochtenden is gratis en reserveren is niet nodig. Alle nog geldende coronamaatregelen zijn van toepassing. Voor de gezondheidscheck zijn QR-codes aanwezig in de bibliotheek. Blijf thuis bij coronagerelateerde klachten.