Afbeelding
Pixabay

Wie heeft de mooist versierde kerstboom?

9 december 2020 om 10:07

NIJKERK Voor een speciale kerstuitgave van Stad Nijkerk.nl is de redactie op zoek naar foto' s van versierde kerstbomen, woningen en tuinen in de gemeente Nijkerk. Heb je een heus kerstdorp in de woonkamer gebouwd? Hangt de voortuin vol lampjes of heb je de boom al opgetuigd? Mail vóór 21 december een foto naar stad.nijkerk@bdu.nl, met als onderwerp 'Kerstfoto 2020'. Vermeld in je mail ook je naam, adres en een korte omschrijving. In de krant van woensdag 23 december plaatst de redactie een selectie van de mooist versierde kerstbomen, woningen en tuinen. Daarnaast kiest de redactie een winnaar, degene wint een complete gourmetschotel voor 4 personen, aangeboden door Keurslagerij Steltenpool uit Hoevelaken.


Twee nieuwe deelnemers Decemberactie

NIJKERK De Decemberactie Nijkerk is in volle gang. Vanaf deze week nemen Livera Nijkerk en Mr. Sushi Nijkerk deel aan de Decemberactie Nijkerk. Bij iedere aankoop vanaf 15,00 euro ontvang je één voucher. Met deze voucher maak je kans op mooe prijzen.

Daarnaast is de prijzenpot aangevuld en maak je kans om één van de vier sushiboxen te winnen of een cadeaubon van Livera. Ga voor meer informatie over de decemberactie naar www.lekkernijkerk.nl/decemberactie/