(Archieffoto).
(Archieffoto). ARJEN GERRITSMA

Lionsclubs en Quizmakers houden regionale Pubquiz

9 december 2020 om 09:51

NIJKERK De Lionsclubs Hoevelaken en Nijkerk en Quizmakers houden vrijdagavond 11 december samen een ‘Regio PubQuiz’ via de lokale televisiezender A1. De pubquiz – met onder meer stadse en dorpse vragen over de regio én muziek – is voor iedereen uit de hele gemeente Nijkerk, dus ook voor Hoevelakers, Veenders en voor mensen in de wijde omgeving.


Iedereen wordt aangespoord om mee te spelen met als doel geld inzamelen voor het Glazen Thuis. De pubquiz is live te volgen via de lokale televisie A1. De Regio PubQuiz wordt gehouden op vrijdag 11 december van 21.00 tot 22.30 uur. Hoe meer teams meedoen, hoe meer geld wordt ingezameld wordt en hoe meer plezier. Voor de drie beste teams staan leuke prijzen klaar.


Iedereen kan meedoen met een team van maximaal vier personen. Deelname doorgeven kan door de teamnaam te mailen naar lionsclubnijkerk@gmail.com. Er volgt dan een verzoek om een donatie voor het Glazen Thuis.


Na ontvangst van de donatie ontvangen deelnemers de instructies voor deelname aan de Regio PubQuiz van aanstaande vrijdagavond. Er wordt aangeraden om als team onderling contact te hebben via Zoom, Teams of Whatsapp en niet als groep bij elkaar te komen.


GLAZEN THUIS Glazen Thuis maakt van 14 tot en met 19 december zes dagen radio en televisie. De organisatie wil van 14 tot en met 19 december zoveel mogelijk mensen in de gemeente Nijkerk blij maken met aandacht en attenties.

Mensen, gezinnen of ondernemers die op de een of andere manier geraakt zijn door corona kunnen worden genomineerd. Glazen Thuis gaat dan proberen te zorgen voor een glimlach op hun gezicht.