UVV legt activiteiten stil

UVV legt activiteiten stil

NIJKERK Vanwege de verscherpte coronamaatregelen legt de Unie van Vrijwilligers UVV haar activiteiten per direct stil, zowel in Nijkerk als in Nijkerkerveen en voor een periode van vier weken: tot en met 15 november. Bert de Graaf, voorzitter UVV Nijkerk zegt: ,,Reden voor dit besluit is dat de UVV veel vrijwilligers, deelnemers, docenten en medewerkers heeft die tot de risicogroep behoren. Het kunnen waarborgen van de veiligheid voor deze groep heeft dan ook bij het genomen besluit voorop gestaan.” De activiteiten Telefooncirkel, Informatietelefoon en de UVV Vervoersservice worden wel voortgezet. Onder het voorbehoud van het krijgen van groen licht, wordt begin november gekeken of het mogelijk is om de activiteiten na 15 november weer op te starten.

Bestuur staakt organisatie Winterfair 2020

NIJKERKERVEEN De Winterfair in Nijkerkerveen gaat dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur van de stichting Winterfair Nijkerkerveen bekendgemaakt.


,,In verband met de huidige nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen en de onzekerheid die dat met zich meebrengt voor de komende periode, heeft het bestuur moeten besluiten om de organisatie van de Winterfair 2020 te staken. Het had een prachtige editie moeten worden met kramen, live muziek en nog veel meer in winterse sferen, wat nu als verrassing voor volgend jaar wordt gehouden. We hopen dat we iedereen, in goede gezondheid, mogen begroeten op de Winterfair 2021. Voor nu, houd rekening met elkaar en blijf gezond.''