,,Voor elke cliënt hebben wij nu een oplossing
,,Voor elke cliënt hebben wij nu een oplossing", aldus Jeanette Veldhuizen. Jeanette Veldhuizen

JV Clinic verwijdert vet rond organen

14 januari 2020 om 18:32

Demonstratie op 20 januari en 4 februari

NIJKERK Jeanette Veldhuizen heeft sinds november 2019 als eerste het revolutionair apparaat de Waves21 in huis. Daarmee kan zogenaamd visceraal vet, het vet rond de organen, worden verwijderd. ,,Wij zijn al ruim vijf jaar gespecialiseerd in Cryolypolise en hebben al duizenden behandelingen hiermee gedaan", vertelt Veldhuizen. ,,Wat wij nog misten was om het visceraal vet, het vet tussen de organen, te kunnen verwijderen. Dit is nu mogelijk met de Waves21. Het verwijdert niet alleen definitief het onderhuids vet, maar nu ook het visceraal vet. Dat is echt uniek in de wereld."

Visceraal vet, beter bekend als buikvet, is het vet dat zich, ter bescherming, om de organen bevindt in de romp en in de buik.Wanneer je daar te veel van hebt, kun je het metaboolsyndroom krijgen. ,,Teveel visceraal vet is gevaarlijk, omdat het onder andere de organen in de verdrukking brengt. Mensen met overgewicht bijvoorbeeld kortademig, omdat ze niet alleen extra gewicht mee moeten slepen, maar ook omdat de longen minder de ruimte hebben door het vet. De lever raakt ook van binnen vervet en kan zijn ontgiftende functie niet goed meer uitvoeren. Visceraal vet produceert ook verschillende stofjes zoals vetzuren, hormonen en ontstekingseiwitten. Deze vergroten de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, Diabetes Type 2 en een hoog cholesterol", legt Veldhuizen uit.

Bij te hoge waardes, is het volgens Veldhuizen belangrijk je leefstijl te veranderen door gezonder te gaan eten, meer te gaan bewegen, maar ook door voor voldoende rust te zorgen. ,,Het viscerale vet wordt dan minder en je zult merken dat je je veel beter gaat voelen. Hoe fijn is het dat we dit nu ook heel makkelijk door de Waves21 kunnen generen of aanvullen."

Jeanette Veldhuizen bestaat met haar JV Clinic al 35 jaar en sinds augustus 2020 importeert zij nu als enige in Nederland 21 equipment cryo apparatuur waaronder nu ook de Wave21. Zij behandelt nu niet meer alleen haar klanten in JV Clinic met de Cryo apparatuur,maar verkoopt en begeleidt ook schoonheidsspecialistes om met deze apparatuur te werken. Het is haar passie om mensen te helpen om van hun problemen af te komen. ,,Voor elke cliënt hebben wij nu een oplossing." Veldhuizen en haar team geven een demonstratie op maandag 20 januari en 4 februari, inloop vanaf 18.45 uur, de avonden beginnen om 19.00.

a        [JV Clinic, Van Dijkhuizenstraat 74a, Nijkerkerveen; telefoon 033-2572672; info@jvclinic.nl