Afbeelding
Prokino Zorg
Ondernemer in beeld

Ieder kind is welkom bij Prokino Hoevelaken

12 januari 2022 om 16:00 Zakelijk

HOEVELAKEN Naast een gezellige tijd en het spelen met vriendjes bij ‘Baloe’ (kinderdagverblijf), ‘Bush’ (buitenschoolse opvang) en ‘Mini Bush’ (peuteropvang) is er natuurlijk ook aandacht voor de ontwikkeling. 

Prokino Hoevelaken bestaat uit ‘Baloe’ (kinderdagverblijf), ‘Bush’ (buitenschoolse opvang) en ‘Mini Bush’ (peuteropvang). Het team is er blij mee dat ze weer open zijn. ,,Het is ook wel spannend, want het is heel anders dan hoe het was, maar het is voor iedereen fijn, voor ons en voor de ouders’’, vertelt Dunja Oosterwijk, sinds afgelopen oktober als leidinggevende werkzaam bij Prokino Hoevelaken. ,,Er is in Hoevelaken een bevlogen team werkzaam en dat mag iedereen weten’’, zegt zij. ,,Wij moeten nu weliswaar dingen anders organiseren, maar wij zien wel dat het belangrijk is dat de kinderen weer naar de opvang kunnen.’’

Het is voor mij een tweede thuis en we hopen dat dat ook voor de kinderen zo voelt

TWEEDE THUIS Het team van Prokino Hoevelaken gelooft in groei en bloei van ieder kind. Mede door het bieden van uitdaging en afwisseling krijgen kinderen de kans zichzelf en hun talenten verder te ontdekken. ,,Het is voor mij een tweede thuis en we hopen dat dat ook voor de kinderen zo voelt, een tweede thuis’’, gaat medewerkster Nelly Lambregtse verder. ,,De kinderen komen enthousiast binnen en wij zijn blij dat ze er zijn. In het begin moeten ze eventjes wennen dat is logisch, maar op een gegeven moment kennen ze ons en dan heb je een heerlijke dag met ze. Verder organiseren we bijzondere en feestelijke activiteiten. We maken er altijd iets leuks van.’’

VAN 2 TOT 13 JAAR Bij peuteropvang de ‘Mini Bush’ kunnen peuters van 2 tot 4 jaar, fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Van puzzels maken en knutselen, Uk & Puk, tot spelen op het schoolplein. Dunja: ,,Het is een soort pre-school; daarin verschillen we van de kinderopvang. We stimuleren kinderen zich te verwonderen en hun creativiteit de vrije loop te laten.”
Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen bij Kinderdagverblijf ‘Baloe’ in een huiselijke, gezellige, warme en liefdevolle omgeving spelen. Binnen en buiten bieden voldoende uitdagingen om heerlijk bezig te zijn.

De ‘Bush’ is een superfijne BSO-locatie waar schoolgaande kinderen t/m groep 8 zich na schooltijd fijn kunnen vermaken waaronder knutselen, koken, binnen- en buitenspelen.
,,Onze werkwijze, spelend leren, aandacht en ondersteuning voor de ontwikkeling, zijn onze kracht. Die kracht zit ook in de korte lijnen met de basisschool én de ouders’’, besluit Dunja.

Meer informatie: Prokino Hoevelaken. Tel.: 033 253 84 40. www.prokino.nl/nl/web/hoevelaken.

Door Maureen van Goethem

advertentie
advertentie