Afbeelding
Gert Boer

Burgemeester Renkema: ‘Fijn dat de jaarwisseling relatief rustig is verlopen’

4 januari 2022 om 15:27 Overig

NIJKERK Tijdens de jaarwisseling in de gemeente Nijkerk hebben geen grote incidenten plaatsgevonden. Ook zijn er geen gevallen bekend van agressie tegen hulpverleners.

De brandweer van Nijkerk moest vier keer uitrukken, veelal voor brandjes in containers, afval, rommel en vreugdevuurtjes. De brandweer van Hoevelaken kwam in actie voor een brandend schuurtje in een woonwijk. De gemeente is nog bezig met de inventarisatie van schade in de openbare ruimte. 

RUIT GESNEUVELD Bij het stadhuis is een ruit gesneuveld. Verder lijkt de vuurwerkschade enigszins mee te vallen. Vooral prullenbakken moesten het ontgelden en zijn opgeblazen met vuurwerk.

BEDANKT Burgemeester Gerard Renkema: ,,Ik vind het fijn dat de jaarwisseling relatief rustig is verlopen. Daarbij bedank ik alle mensen voor alle deskundige inzet, zowel vanuit de gemeente-organisatie als ook de beroepshulpverleners en de vrijwillige brandweer. We gaan de komende tijd uitgebreider evalueren hoe de jaarwisseling is verlopen. Het schadebedrag, gekoppeld aan de vuurwerkschade, volgt later deze maand.”

Door Wijnand Kooijmans

Wijnand Kooijmans
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie