Uitreiking cheques Proef de Herfst. Hospice Nijkerk en Indira Nepal.
Uitreiking cheques Proef de Herfst. Hospice Nijkerk en Indira Nepal. Lions Nijkerk/Mathilde Dusol

Lionsclub Nijkerk deelt cheques van Proef de Hersft uit

26 november 2021 om 12:00 Maatschappelijk

NIJKERK Lionsclub Nijkerk heeft donderdag twee cheques overhandigd aan het Hospice Nijkerk en Stichting Indira Nepal. Gerwin Poolen overhandigde namens de Lionsclub aan Peter van Hofwegen van het Hospice een bedrag van 7430 euro en Wim van Bokhorst overhandigde aan Ingrid van de Pol van Stichting Indira Nepal een cheque ter waarde van 10840 euro. Het geld was ingezameld tijdens twee benefietdiners eerder dit jaar. 

In wijngaard Aan de Breede Beek werd in samenwerking met culinarist Ruud Jansen en zijn team voor zo’n 200 deelnemers een vijf-gangen-menu gekookt. De verkoop van de entreekaarten, een loterij, veiling en meerdere toegezegde bijdragen van sponsors zorgden voor een bijzonder hoge opbrengst. Tijdens de Proef de Herfst avonden stemden de aanwezigen voor een van de doelen, zodoende is de verdeling in de bedragen ontstaan. ,,Het Hospice en Stichting Indira Nepal waren enorm onder de indruk van de bedragen op de cheque. Zij hebben beide mooie bestemmingen voor het geld, zodat het goed terecht komt”, laat de Lionsclub weten. 

PAKKEN KOFFIE Lionsclub Nijkerk gaat nu aan de slag met de jaarlijkse decemberactie voor pakken koffie voor de Voedselbank Nijkerk. Binnenkort komen op verschillende plaatsen in de gemeente inzamelzuilen te staan waar inwoners hun Douwe Egberts koffiewaardepunten kunnen doneren. De ingezamelde waardepunten worden door Douwe Egberts omgezet in pakken koffie die voor de voedselbank bestemd zijn.

Meer informatie over de Nijkerkse serviceclub is te vinden via de website nijkerk.lions.nl

advertentie
advertentie