Afbeelding
Pixabay

Vallei Boert Bewust organiseert fietstocht langs boerderijen

13 juli 2021 om 14:46 Activiteiten

NIJKERK Vallei Boert Bewust en LTO Gelderse Vallei organiseert op vrijdag 30 juli een fietstocht met picknick in de regio Nijkerk. Deelnemers komen op de route van ongeveer 25 kilometer langs verschillende boerenbedrijven. Onderweg wordt er koffie, een lunch en een ijsje aangeboden.

De tocht begint tussen 10.00 en 11.00 uur. De fietstocht en de picknick voert langs verschillende agrarische bedrijven, met melkvee, legpluimvee en varkens. Naast de veebedrijven zijn ook een eierpakstation, een loonwerkbedrijf en een boerderijwinkel in de route opgenomen. 

Naast de fietstocht op vrijdag 30 juli, organiseert Vallei Boert Bewust ook tochten met een picknick in de regio Scherpenzeel en Harskamp op respectievelijk 29 en 31 juli. Ook kunnen van maandag 19 juli tot vrijdag 3 september drie gratis fietsroutes gedownload worden op www.kijkenbijdeboer.nl

Aanmelden voor de fietstocht met picknick kan via de website van Vallei Boert Bewust en is verplicht. Deelname kost 15 euro en voor kinderen 5 euro. Jonge kinderen die geen gebruik maken van een lunchpakketje mogen gratis mee. Deelnemers moeten verder zelf een kleedje meenemen voor de lunch. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie