PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Nijkerk

Vakantiegasten: ‘Onze honden en papegaai vinden het hier ook geweldig’

Recreatie
Foto: Maranke Pater
9 aug 2021, 10:00
Herma Layahe verblijft samen met haar man, hun twee honden en hun papegaai op Overbos in Hoevelaken.
Herma Layahe verblijft samen met haar man, hun twee honden en hun papegaai op Overbos in Hoevelaken.
HOEVELAKEN

De campings en vakantieparken in de gemeente Nijkerk staan ook deze zomer weer vol gasten, uit binnen- en buitenland. De redactie ging op pad en stelde toeristen de vraag: Wat maakt de gemeente Nijkerk zo’n leuke vakantiebestemming? Vandaag: Herma Lahaye uit Zeist.

Herma Lahaye staat al voor het vijfde seizoen op Overbos Recreatiepark in Hoevelaken. Haar echtgenoot mocht wegens ziekte niet meer vliegen en daarom zochten ze een stacaravan, zodat ze voor een langere tijd op een camping in Nederland konden verblijven. Herma: ,,Er stond hier op Overbos een vouwwagen te koop en we konden ook de standplaats overnemen. We hebben dat gelijk gedaan. Twee jaar later hebben we een tweedehands caravan gekocht en nu staan we hier het hele seizoen.”

Het stel had eerder nog nooit van Overbos gehoord, maar nu ze eenmaal hun plekje hebben gevonden, willen ze niet anders meer. ,,Het is heerlijk om hier te staan. We verblijven hier van 1 april tot 31 oktober, voor acht maanden. We gaan ook regelmatig naar huis tussendoor, maar in het voor- en naj..

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie