Keurslager Tim de Gier en collega Pieternel met een stuk picanha.
Keurslager Tim de Gier en collega Pieternel met een stuk picanha. Marco Jansen
Vakmannen in beeld

Tim de Gier Keurslager biedt advies bij een verrassend stuk vlees

18 mei 2023 om 14:25 Zakelijk

NIJKERK Tim de Gier Keurslager staat voor kwaliteit, diversiteit, gezelligheid, klantvriendelijkheid en een eerlijke prijs. ,,We staan bekend om onze spareribs en verkopen enorm veel grillworst.” Eigenaar Tim de Gier heeft de slagerij in april 2017 overgenomen. Daarvoor werkte hij er al ruim tien jaar. ,,Ik ben hier begonnen als stagiair en heb nog de verhuizing van de Singel naar het Wheemplein meegemaakt”, vertelt de Nijkerker (32). Veel mensen die in het weekend zichzelf willen verwennen met lekkere worst en schepsalades weten de slagerij te vinden. ,,We maken ook veel hapjes: grote hapjespannen, schalen en planken met allerlei lekkers voor verjaardagen en feestjes.”

De slagerij doet al jaren veel meer dan alleen vers vlees verkopen. ,,We leveren barbecues van a tot z, inclusief borden en bestek (eventueel bio disposables). We zetten een houtskool- of gasbarbecue neer bij mensen thuis en bij bedrijven. Als wij geweest zijn, kun je beginnen en als je klaar bent, halen we alles weer op. De klant hoeft nergens naar om te kijken”, vertelt Tim.

Hij heeft onlangs een walking dinner van de Green Egg verzorgd voor een groep van 50 mensen, een feest voor een klant die 50 jaar werd. ,,Dan bereid ik veel voor, ik kruid het vlees goed en maak het op locatie af.” Alleen het vlees bestellen is ook mogelijk. De slagerij heeft divers groot vlees: lam, varken, Iberico en pincanha (staatsstuk). ,,Men kiest vaak een groot item, zoals een picanha van 1,5 kilo, met bijvoorbeeld hamburgers en sateetjes erbij. Het advies dat ik geef is maatwerk. Ik vind het mooi om verrassende combinaties te maken. Je proeft iets wat je niet kent, goed gegaard met een goede saus. Mensen vinden het heerlijk en ik geniet van het wow-effect.”

Tim de Gier Keurslager, Wheemplein 87, 3861 BB Nijkerk, tel. 033-2451376, info@timdegier.keurslager.nl, www.timdegier.keurslager.nl

Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

advertentie
advertentie