Wim Rakhorst in de showroom van RdB Keukens.
Wim Rakhorst in de showroom van RdB Keukens. Marco Jansen
Vakmannen in beeld

RdB Keukens: Wim Rakhorst ademt keukens

18 mei 2023 om 09:20 Zakelijk

NIJKERK Wim Rakhorst (64) uit Nijkerkerveen is al ruim 35 jaar actief in de keukens. Begonnen als keukenmonteur, vanaf 1992 in de verkoop. Hij is RdB Keukens gestart in september 2021.

Verschillende soorten keukens en verschillende mensen maken het werk mooi, vindt hij. ,,Keukens zijn altijd mijn hobby geweest. Een totaalproduct leveren met een compleet verhaal geeft mij veel voldoening”, zegt de ondernemer, die met zijn showroom gevestigd is aan de Amperestraat 18X. Op twee verdiepingen zijn de keukens te zien van Bauformat, Kuhlmann en Störmer. ,,Deze Duitse merken staan voor kwaliteit, een uitgebreid deurprogramma van heel modern en een strakke uitvoering tot een bijna klassieke uitstraling en de keuzemogelijkheden qua kastopbouw. Fabrikanten bieden maatwerk, maar wij maken zelf ook deuren. De showroom is een doorsnede van wat we verkopen, want er zijn veel mogelijkheden naar wens van de klant.”

In samenspraak met de klant worden een keukenontwerp en later een 3D-tekening gemaakt. ,,We maken een open, eerlijke offerte met netto prijzen. Indien gewenst inclusief bijkomende werkzaamheden, zoals loodgieter-, tegel- en timmerwerk. Bij akkoord bestellen we bij verschillende leveranciers voor de keuken, bladen, apparatuur en kranen. Op de gewenste leverweek wordt de keuken gemonteerd, deels door onszelf en door vaste inhuurmonteurs, wat ook vakmensen zijn. Ik ben aanspreekpunt van verkoop tot en met oplevering.” Wim houdt van het contact met de klant, de leveranciers, de chauffeurs en de monteurs. ,,Het geheel maakt de muziek. Elke dag geeft mij uitdaging. Iets oplossen voor een tevreden klant geeft veel voldoening. Wim Rakhorst ademt keukens, heeft iemand weleens gezegd.”

RdB Keukens, Ampèrestraat 18X, 3861NC Nijkerk, tel. 06-11854841, info@rdbkeukens.nl. www.rdbkeukens.nl.

Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Marco Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie