Edwin en Jan kunnen klanten op afstand in een beheerportal op een prima manier helpen.
Edwin en Jan kunnen klanten op afstand in een beheerportal op een prima manier helpen. Maureen van Goethem
Vakmannen in beeld

Expertise bij Expert: ‘Overal bereikbaar in huis of bedrijf’

18 mei 2023 om 12:44 Zakelijk

NIJKERK We zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van goede wifi. Expert Nijkerk en Exel Automatisering zijn na meer vraag een samenwerking aangegaan om bereikbaarheid in en om huis aan te leggen of te verbeteren.

Voor deze Wifi-bereikbaarheid hebben zij een betaalbare Wifi-inmeetservice in het leven geroepen. ,,De redenen om goed bereikbaar te zijn zal van persoon tot persoon verschillen’’, vertelt Jan Gardebroek, eigenaar van Expert Nijkerk. ,,Een wifi netwerk aanleggen of verbeteren heeft wel mijn interesse en kan ik ook wel, maar de echte expertise ligt bij Edwin van Exel, eigenaar van Exel Automatisering uit Amersfoort.”

,,Klopt, wij zijn elkaar tegengekomen bij een project en raakten met elkaar aan de praat. Mijn doelgroep was en is het MKB, maar door Jan raak ik ook meer betrokken bij particuliere projecten’’, vult Edwin aan. Zijn bedrijf bedient al jaren de zakelijk markt. Naast het aanleggen en verbeteren van netwerken ligt er ook expertise op het gebied van domotica.

Wie niet tot in alle hoeken van het huis wifi-bereik heeft, kan contact opnemen met Expert Nijkerk

,,Draadloos internet, of in het kort wifi, is een technologie waar wij zeer afhankelijk van zijn geworden. Overal willen we wifi; thuis, op kantoor, op vakantie. Wifi is niet meer weg te denken uit ons leven. Des te erger als er geen of een slechte dekking is. Sputterend thuisinternet kan aan veel factoren te wijten zijn, maar een vaak voorkomende oorzaak is gewoon de plek waar jij je in je woning bevindt.”

De netwerken van de diverse providers zijn over het algemeen prima. ,,Wij bieden graag een oplossing’’, aldus Edwin. ,,Het probleem in de woning waar vaak tegenaan gelopen wordt is dat tegenwoordig woningen (en bedrijven) vaak goed geïsoleerd zijn. In de praktijk zien we dat hier het wifi netwerk moeite heeft om ook binnenshuis goede dekking te bieden.’’

Hoeveel extra Wifi-punten er geplaatst moeten worden om het bereik te vergroten, is afhankelijk van de grootte van de woning het bedrijf, het aantal kamers per verdieping, binnenmuren en isolatie. ,,Wij brengen de woning in beeld en bepalen dan waar het beste een Wifi-punt geplaatst kan worden zodat je ook op zolder, in je garage of achter in de tuin bereik hebt.’’

Als alles aangelegd is kunnen de klanten op afstand in een beheerportal op een prima manier geholpen worden.

Wie niet tot in alle hoeken van het huis wifi-bereik heeft, kan contact opnemen met Expert Nijkerk. Voor elk huis is er namelijk een passende oplossing.

Expert Nijkerk, Langestraat 40-42, 3861 BN Nijkerk. Tel.: 033-2453591, www.expert.nl/winkels/nijkerk.

Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie