Afbeelding
JV Clinic

Verras jouw moeder met Stad Nijkerk en Jeanette Veldhuizen Clinic

4 mei 2023 om 09:34 Zakelijk

NIJKERK Mag jouw moeder wel eens in het zonnetje worden gezet? Verras je moeder dan met onze moederdagactie! Eigenaresse Jeanette Veldhuizen stelt speciaal voor moederdag een Cryo21 vet bevriezen behandeling beschikbaar in samenwerking met de Stad Nijkerk.

,,Vet bevriezen is een methode om plaatselijk vet definitief te verwijderen”, legt Jeanette Veldhuizen uit. ,,Dit is geen methode om af te vallen, maar een methode om op bepaalde plekken van je vet af te komen. We werken handmatig met een kop die -10 tot -15 graden afkoelt. Door deze kop met de hand over het te behandelen gebied te bewegen, gaat je huid binnen no time van een temperatuur van 34 graden Celsius naar 4 graden. Geen zorgen: dit voelt helemaal niet koud aan! Omdat vetcellen niet tegen deze kou kunnen, is het effect dat ze gaan kristalliseren en dan wordt het vet vloeibaar. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Dankzij dit proces kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden en mooiere lichaamscontouren krijgen.”

SNEL RESULTAAT 

,,Resultaat is al na één behandeling te zien”, vervolgt Jeanette. ,,Wist je trouwens dat Cryo therapie ook toe te passen is om je lichaam extra stevigheid te geven? Cryo laat het vet niet alleen verdwijnen, maar verstevigt ook je huid. Zo kun je eindelijk afscheid nemen van die storende vetrolletjes en slappe huid.” 

Geef jouw moeder op door een mail te sturen naar moederdag@bdu.nl. Opgeven kan tot en met zaterdag 6 mei. Uit alle inzendingen kiezen we 1 winnaar en die wint een Cryo21 behandeling ter waarde van 130 euro. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie