Martin en Miranda Vos bij hun zelfgebouwde houten schutting in hun eigen tuin.
Martin en Miranda Vos bij hun zelfgebouwde houten schutting in hun eigen tuin. Marion Zuurveen

Sfeerverwarming, houtbouw en afbouw bij MetMart

3 mei 2023 om 18:23 Zakelijk

NIJKERK Sinds 1 maart kun je bij MetMart in Nijkerk terecht voor onder meer sfeerverwarming, houtbouw en afbouw in alle prijsklassen en voor iedere doelgroep.

Ben je op zoek naar een nieuwe inzethaard, een elektrische haard, een houtkachel of een volledige decoratiewand of cinewall van interieurwerk met een inzethaard? Dan ben je bij MetMart aan het juiste adres. Je kunt hier bovendien ook terecht voor rookkanalen, flexibele doorvoeren en renovaties van je woning, badkamer of toilet. MetMart maakt ook mooie houten veranda’s en buitenverblijven voor in je tuin.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Eigenaar Martin Vos is sinds 2015 eigen ondernemer en heeft al 15 jaar ervaring in deze branche. Vos: ,,Het bijzondere aan MetMart is dat ik dit bedrijf samen met mijn vrouw Miranda run en dat alle opdrachten van A tot Z door mij zelf gerealiseerd worden, van offerte tot realisatie. Bij ons heb je dus maar één aanspreekpunt. Dit maakt het proces voor onze klanten heel eenvoudig. Wij leveren mooie sfeerverwarming voor binnen en buiten, maar je kunt bij ons ook terecht voor veranda’s, buitenverblijven, schuttingen, nieuwe badkamers of toiletten. Eigenlijk teveel om op te noemen.” 

Het bijzondere aan MetMart is dat alle opdrachten van A tot Z door mij zelf gerealiseerd worden

DICHT BIJ HUIS

,,Vertrouwen en kwaliteit staan bij ons heel hoog in het vaandel”, vertelt hij verder. ,,We maken onze klanten graag blij met mooie goede kwalitatieve producten voor een prachtig eindresultaat. We verkopen producten voor iedere doelgroep en voor elk segment. Via deze weg willen we laten zien wie we zijn en wat we doen. Het is goed om te weten dat er heel dicht bij huis ook een goed bedrijf is waar je terecht kunt.” Klanten komen uit Nijkerk en omliggende plaatsen zoals Leusden, Putten, Nijkerkerveen en Hoevelaken en ook bijvoorbeeld regio Utrecht en Midden Nederland.

MEER INFORMATIE

Op de website www.metmart.nl is veel informatie over de diensten van MetMart te vinden. Via de Whatsapp-button op de website kun je ook contact opnemen voor informatie of advies. ,,Wil je een offerte ontvangen? Dan zien we je bericht graag per email tegemoet en zal Martin met je contact leggen.” Mailen kan naar info@metmart.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door MetMart. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Lijbers u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06 - 53 48 85 64 / 0342494260 of g.otten@bdu.nl.

Marion Zuurveen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie