Jeroen: ,,Het gevoel van passie voor herenmode is alleen in de winkel merkbaar.''
Jeroen: ,,Het gevoel van passie voor herenmode is alleen in de winkel merkbaar.'' © Maureen van Goethem / MC4DESIGN

Volop voorjaar bij De Mannen van Brandhof

12 april 2023 om 18:03 Zakelijk

NIJKERK De voorjaarsmode hangt en ligt weer in de schappen. We nemen samen met verkoper Jeroen Hobbelink van De Mannen van Brandhof de collecties voor 2023 van de diverse modemerken door.

Natuurlijk kun je altijd je eigen smaak volgen, maar als je bij wil blijven, is het een aanrader om eens binnen te lopen bij de Mannen van Brandhof. Jeroen vertelt: ,,De kleuren die je nu in onze kledingrekken ziet, zijn natuurlijke kleuren en pasteltinten. Groen, mint en staalblauw. Uiteraard blijven ook andere lichte tinten aanwezig zoals wit, ecru en zand. Tegelijkertijd zijn er nu ook veel felle kleuren zoals oranje en groen. Deze zijn te combineren met prints, ruiten, strepen en mooie uni’s in aardse tinten, alles komt voorbij en wordt gecombineerd.’’ Ook de polo, het gilet en de pullover zijn terug van weggeweest. Fijne materialen, bijna strijkvrij en zowel sportief, casual als netjes te dragen. ,,Comfort blijft ook dit seizoen enorm belangrijk.’’

LAAGJES

Het is niet vreemd dat een outfit in verschillende lagen ook nog steeds geliefd is. ,,Een t-shirt, daaroverheen een overhemd, jasje en eventueel een bodywarmer. Beter mee verlegen, dan om verlegen’’, lacht Jeroen. ,,Een linnen vest of jasje is de perfecte toevoeging aan je outfit.” De pullover met opstaande kraag en soepele rits is terug van weggeweest. ,,De echte must have van dit seizoen. Ga je liever voor casual, dan is de sweater een prima alternatief. Met een sweater ben je naast casual ook comfortabel.” 


De Mannen van Brandhof heeft de laatste trends op gebied van herenmode. Foto: Maureen van Goethem / MC4DESIGN.

BROEKEN

Dit voorjaar zien we veel broeken; variërend van verschillende jeansvarianten tot uitvoeringen in vrolijke prints. De skinny jeans kan niet meer. De stijl die ervoor terugkomt is de normal fit en shabby. Dit model heeft wel een normale kruishoogte maar is op de benen wat wijder, dit geldt ook voor de shorts. De look is stoer, maar kan er met de juiste keuzes ook redelijk gekleed uit zien dit jaar. De kleuren zijn blauw, beige, lichtgrijs en veel coloured denim.

Echter is de cargobroek dé broek van 2023. ,,Deze ontzettend stoere broeken zien we terug bij de mannen. Versies met veel zakken zijn het meest trendy dit jaar.” Zowel comfortabele als chique travelpants zullen het straatbeeld blijven veroveren. Dit jaar zien ze er bijzonder elegant uit in combinatie met een overhemd of een jasje.

NIEUWE MERKEN

Nieuwe merken bij De Mannen van Brandhof zijn Koll3kt en Clean Cut Copenhagen. ,,En deze maand verwachten we de eerste levering van Hugo Boss. De kleding van Koll3kt kenmerkt zich door zijn bijzondere design. Die niet alleen uniek is, maar zeker ook functioneel. Het merk richt zich bij uitstek op de sportieve mannen die op zoek zijn naar de combinatie van stijlvol en functioneel.” 

De wisselende collecties van Clean Cut Copenhagen zijn gebaseerd op het stadsleven van Kopenhagen, en vooral op de diversiteit ervan. De collectie van Hugo Boss behoeft volgens Jeroen geen uitleg. ,,Die kent iedereen wel.” 


De jeanswand: een diversiteit aan jeans met veel verschillende soorten kleuren. Foto: Maureen van Goethem / MC4DESIGN.

ACCESSOIRES

Naast je nieuwe outfit kun je je outfit compleet maken met accessoires; zoals armbanden, riemen, sokken en schoenen. De nieuwe schoenentrend voor heren zijn loafers. Loafers kunnen op verschillende manieren en momenten gedragen worden. ,,Het is een schoen die iedere man in zijn kast moet hebben. Je kunt ze dragen in ieder seizoen en zijn makkelijk te mixen en matchen’’, aldus Jeroen. ,,Met een loafer kun je alle kanten op. Draag ze casual, formeel of casual-chique. Ze passen onder vrijwel iedere broek en zijn zowel met als zonder sokken te dragen.’’

Ieder seizoen doen Hans van den Brandhof en Jeroen Hobbelink hun best om goede en modieuze herenmode in te kopen. ,,Ik heb het idee dat we daar weer uitstekend in geslaagd zijn. Loop eens vrijblijvend binnen en laat u verrassen.’’

Meer informatie: De Mannen van Brandhof. Oosterstraat 10, 3861 BJ Nijkerk. Tel.: 033 245 31 38. www.demannenvanbrandhof.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door De Mannen van Brandhof. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Lijbers u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06 - 53 48 85 64 / 0342494260 of g.otten@bdu.nl.

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie