Herdenkingsavond op 20 april: als er iemand is die je graag wilt herdenken.
Herdenkingsavond op 20 april: als er iemand is die je graag wilt herdenken. MvG

Herdenkingsavond in ‘De Stuw’

5 april 2023 om 17:33 Zakelijk

HOEVELAKEN Op donderdag 20 april aanstaande organiseert Wim van de Veen Uitvaartzorg een herdenkingsavond voor mensen die in de afgelopen twee jaar een dierbare hebben verloren. Een ieder is daarbij welkom, ongeacht door wie de uitvaart verzorgd is.

Gezamenlijk dierbaren herdenken kan helpen bij de verwerking van het verdriet, weet uitvaartverzorger Wim van de Veen. Hij organiseerde eerder deze informele herdenkingsavond, maar wegens de pandemie kon dat de laatste jaren geen doorgang vinden. Het thema van deze avond is ‘In het hart van mijn gevoel zal ik je nooit vergeten’. ,,Mensen vinden troost op deze avond. Tijdens deze avonden staan troost en herinnering centraal. Iedereen die zijn of haar overleden dierbaren wil gedenken is tijdens de herdenkingsavond van harte welkom’’, aldus Wim.

Iedereen die zijn of haar overleden dierbaren wil gedenken is tijdens de herdenkingsavond van harte welkom

TIJD VOOR ROUW

Voor iedereen is dat natuurlijk anders: soms is het verdriet nog heel vers en voor anderen is het alweer even geleden. Er wordt gedacht ‘het is toch al een jaar geleden’, terwijl iemand het gevoel heeft alsof het gisteren was. ,,Het is van uw omgeving niet verkeerd bedoeld, maar zij zijn er niet meer mee bezig’’, zegt Wim. ,,Vaak wordt gedacht dat het verlies al verwerkt zou moeten zijn, maar iemands leven staat compleet op zijn kop. Samen met anderen herinneren kan ondersteuning bieden en een gevoel van (h)erkenning geven.’’

Samen met anderen herinneren kan ondersteuning bieden en een gevoel van (h)erkenning geven

Het wordt een sfeervol samenzijn waarbij wordt geluisterd naar teksten van Ellie Boot afgewisseld met (live) muziek verzorgd door Rineke de Wit en Mieke van Hoorn. Daarbij is er gelegenheid om contact te maken met andere aanwezigen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma is als volgt:
Locatie: ‘De Stuw’. De Brink 10, Hoevelaken
19:30 - 20:00 uur: Ontvangst met een kopje koffie/thee.
20:00 - 21:00 uur: Herdenkingsbijeenkomst.
21:00 - 22:00 uur: Informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

AANMELDEN

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, wordt u vriendelijk verzocht om zich uiterlijk 10 april aan te melden en aan te geven met hoeveel personen u komt, via e-mail info@wimvandeveenuitvaartzorg.nl of via tel.: 06 123 67 416.

Dit artikel wordt u aangeboden door Wim van de Veen Uitvaartzorg. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Lijbers u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06 - 53 48 85 64 / 0342494260 of g.otten@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie