Ria Top, Jannette Kranen en Amber van de Bor voor de ruime collectie tapparfums.
Ria Top, Jannette Kranen en Amber van de Bor voor de ruime collectie tapparfums. Marion Zuurveen
De Etalage

Kijken, voelen en beleven bij Bell’Abitare

23 maart 2023 om 10:50 Zakelijk

NIJKERK Bij Bell’Abitare aan de Singel 9 in Nijkerk kun je in alle prijsklassen terecht voor sfeervolle woonaccessoires, verzorgingsproducten, sieraden en leuke cadeaus voor heel veel gelegenheden zoals voor Pasen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst en verjaardagen. Na een bezoek aan Bell’Abitare kom je nooit met lege handen thuis.

De winkel zal op 4 september haar 12,5-jarig bestaan vieren met onder meer een leuke actie voor alle klanten. Jannette Kranen ,,Ik ben deze winkel begonnen op een andere locatie in Nijkerk in een klein pand van 80 vierkante meter. Vanwege het grote succes zijn we verhuisd naar deze locatie, midden in het centrum van Nijkerk. De winkel heeft nu wel een oppervlakte van 200 vierkante meter. We hebben een heel gezellig vast verkoopteam en nemen voor iedere klant de tijd voor persoonlijk advies.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Bell’Abitare verkoopt allerlei leuke accessoires en cadeaus. - Foto: BDU Media

De geur van onze tapparfums is gebaseerd op de geurnoten van de duurdere merken, maar onze tapparfums zijn juist heel voordelig geprijsd

TROTS OP TAPPARFUMS

Het team is trots op het grote assortiment tapparfums, waardoor vooral jongeren hen goed weten te vinden. ,,De geur van onze tapparfums is gebaseerd op de geurnoten van de duurdere merken, maar onze tapparfums zijn juist heel voordelig geprijsd. Vanaf 12,50 euro kun je hier al terecht voor een parfum. Is je parfum op? Dan vullen we het voor 10 euro bij. We hebben parfums voor dames en heren en daarnaast een exclusieve lijn”, vertelt Jannette. ,,Bij Bell’Abitare vind je verschillende bekende merken zoals Janzen, By Boo en De Luxe Home Art. Waardoor je altijd een geschikt cadeau kan vinden.”

De klanten komen niet alleen uit Nijkerk, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving zoals Nijkerkerveen, Putten, Bunschoten, Hoevelaken en Vathorst. ,,Kom zelf kijken, voelen en beleven. Op de website zijn ook veel producten te vinden en via onze Facebookpagina en Instagrampagina blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten. 

Bell’Abitare is geopend van maandag tot en met zaterdag  Openingstijden zijn te vinden op www.bellabitare.nl/contact

Bell’Abitare, tel. 033-8795042, jannette@bellabitare.nl. Facebook: @leukstewinkel, Instagram: @bellabitare.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie