Afbeelding
Marcelle Warringa

Restaurant Streams Breede Beek presenteert nieuwe kaart

9 januari 2023 om 20:00 Zakelijk

NIJKERK Restaurant Streams Breede Beek begint het nieuwe jaar met een nieuwe keukenbrigade en er is een compleet nieuw menu samengesteld. Op de nieuwe kaart zijn veel gerechten met een twist te vinden, waaronder zwaardvis met tonen van sali, een panna cotta van bloemkool, ribeye met een crème van wortel, chimichurri en geroosterde tomaatjes en een chocolade cake met seizoensbier 

,,Onze keuken valt te omschrijven als klassiek-modern, waarbij de gerechten als een schilderijtje worden geserveerd met smaken die elkaar perfect aanvullen”, aldus horeamanager Didrik Teeuwissen. Afgelopen donderdag werd om de puntjes op de i te zetten een proefdiner georganiseerd. Een select gezelschap werd hierbij door de chef verrast met gerechten van de nieuwe kaart.

Ook op de drankenkaart zijn dranken te vinden die ’net even anders’ zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Fritz Limo Honingmeloen of Batu Passievrucht Hop, bieren die in de omgeving gebrouwen zijn (Hert Bier uit Putten en Rock City Pale Ale uit Amersfoort) en een verrassend assortiment aan wijnen. Restaurant Streams Breede Beek is van woensdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur geopend voor het diner.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie