Afbeelding
Harry Koelewijn

Van Scherrenburg Schoenen in Nijkerk is gestopt

30 december 2022 om 07:59 Zakelijk

NIJKERK Bob Scherrenburg heeft zijn schoenenzaak aan het Verlaat in Nijkerk gesloten. Het was een echt familiebedrijf, maar na zo’n 90 jaar is daar nu een einde aan gekomen. 

Bob zijn opa opende in 1932 de eerste  Bata schoenenzaak in Oosterbeek. De vader van Bob deed dat in 1967 in Harderwijk, waar Bob later ook in dienst kwam. Zijn zus Marianne kwam later ook meewerken. In 1976 opende Bob zijn eigen Bata schoenenzaak aan de Langestraat en in 1994 verhuisde hij naar een groter pand aan het Verlaat. Hij ging daar verder onder de naam: Van Scherrenburg Schoenen. Daar kwam zijn zus Marianne ook meewerken.

Bob Scherrenburg: ,,We hebben de afgelopen 46 jaar in Nijkerk een grote, vriendelijke, tevreden en gewaardeerde klantenkring opgebouwd waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Ik zal het in begin zeker gaan missen, maar aan alles komt een eind en met 70 jaar mag dat ook wel een keer. Nu nog even de administratie afwerken, het pand leegruimen, aan mijn pensioen gaan denken en leuke dingen gaan doen.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie