Afbeelding
Google Maps

Marc van den Akker wordt nieuwe eigenaar Bar Sporthal Watergoor

30 september 2022 om 09:21 Zakelijk

NIJKERK Marc van den Akker, eigenaar van de Pearle-opticien in Nijkerk, wordt per 1 november ook de nieuwe eigenaar van Bar Sporthal Watergoor. Hij gaat verder onder de nieuwe naam: Sportcafé Watergoor. ,,Voor mij een hele nieuwe uitdaging, ik kom dan te werken met andere glazen dan dat ik op dit moment gewend ben.” Hij en zijn vrouw Ruth van den Akker blijven ook gewoon eigenaar van Pearle Opticiens Nijkerk. 

Sportcafé Watergoor gaat zeven dagen per week open. ,,Wat kunnen jullie van ons verwachten? Op drie schermen live sport met onder andere Eredivisie en Formule 1, de vrijdagmiddagborrel, bingo-avonden met geldprijzen, leuke avonden met bijvoorbeeld Nederlandse zanger(s) of een dj, voor en/of na het sporten gezellig in het café bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje”, zo somt de kersverse eigenaar de plannen op. 

DARTEN Ook zijn er plannen om het darten in het café uit te breiden met meer banen zodat er meer teams kunnen spelen. ,,Dit kan in het nieuwe seizoen op maandag tot en met vrijdag.” Van den Akker wil ook het aantal zaalvoetbalteams onder de naam Watergoor gaan uitbreiden. 

Op vrijdag 11 november is de openingsdag van Sportcafé Watergoor. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie