Afbeelding
Sigma

Sigma heeft een nieuwe bestuursvoorzitter

22 april 2022 om 13:40 Zakelijk

NIJKERK Gert Jan van Noort is aangesteld tot de nieuwe bestuursvoorzitter van Sigma. ,,Het bestuur en medewerkers van Sigma zijn blij met het aantreden van de nieuwe voorzitter”, aldus Sigma. 

Van Noort is de afgelopen acht jaar werkzaam geweest als wethouder sociaal domein, welzijn en cultuur in de gemeente Harderwijk. Hierover verteld hij: ,,Hier heb ik mij altijd ingezet om welbevinden en geluk na te streven voor iedereen die wat extra steun en hulp kan gebruiken. Om dit te bereiken is samenwerken vanuit vertrouwen het uitgangspunt en dit herken ik ook bij Sigma. Daarom heb ik enthousiast ja gezegd op de vraag van Sigma om voorzitter te worden. Iedereen moet mee kunnen doen en doet er toe. Het is mooi om te zien en te horen dat veel inwoners Sigma weten te vinden en dat alle medewerkers en vrijwilligers zich met overgave inzetten. Gesteund door vier zeer betrokken en kundige bestuurders uit de gemeente Nijkerk, is het een voorrecht om voorzitter te worden. Ik draag er graag aan bij om Sigma nog krachtiger te maken voor de uitdagingen en kansen vanuit de samenleving.”

In de komende periode zal hij verder wegwijs gemaakt worden in de Nijkerkse samenleving, door kennis te maken met diverse organisaties en netwerkcontacten. ,,Vanuit Sigma is er vertrouwen in een mooie samenwerking.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie