Afbeelding
Pixabay

Betaalbaar glasvezel voor bedrijventerrein Hoevelaken

29 april 2021 om 10:45 Zakelijk

HOEVELAKEN DELTA Fiber Netwerk zet zich in voor een glasvezelverbinding voor ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Hogenbrink in Hoevelaken en Tolboom in Terschuur. Bewoners en ondernemers kunnen zich aanmelden. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen aansluitingskosten. 

Volgens DELTA Fiber Netwerk heeft elke ondernemer recht op een glasvezelverbinding. ,,In onze continue veranderende samenleving is een snelle, betrouwbare en betaalbare internetverbinding niet meer weg te denken. NuCall is inmiddels 15 jaar in de regio gevestigd en het bestaande glasvezel aanbod op de bedrijventerreinen in onze regio, waaronder Hoevelaken, blijft te beperkt en relatief kostbaar. NuCall vindt dat iedereen, dus ook de MKB’er recht heeft op een stabiele, snelle én bovenal betaalbare glasvezelverbinding en zijn blij met het initiatief van DELTA Fiber Netwerk om dit in Hoevelaken laagdrempelig mogelijk te maken”, aldus Hans van Dijk, Directeur NuCall.

ONDERNEMERS Koost Thierry, directeur STH Automatisering BV: ,,In Nederland wordt, waar mogelijk, voor ondernemers de komende jaren glasvezel beschikbaar. Dit gebeurt mede op initiatief van DELTA Fiber Netwerk. Voor ondernemers is een snelle internetverbinding tegenwoordig onmisbaar. De behoefte aan meer bandbreedte neemt enorm toe en daarmee ook de vraag naar een hoge betrouwbaarheid van de oplossing. Geen ondernemer is hetzelfde, maar de verbinding zit in de kern van elke automatisering inrichting. Dit kan bijvoorbeeld om geautomatiseerde processen of telefonie gaan. De beschikbaarheid van het netwerk is daarom cruciaal. Een betrouwbaar en ook nog eens betaalbaar glasvezel netwerk in Hoevelaken en Terschuur ervaren we dan ook als zeer welkom.”

SAMENWERKING Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Met deze samenwerking zorgen ze ervoor dat de bewoners en ondernemers van bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over een glasvezelverbinding. 

Meer informatie is te vinden op de website

advertentie
advertentie